ΖΗΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Με την εγγύηση και την υπογραφή της 40χρονης εμπειρίας στον τομέα της ανάπτυξης γης, ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός, ενισχύει την δυνατότητα αγοράς ακινήτου στις πιο προνομιούχες περιοχές της Λεμεσού, Άγιο Σπυρίδωνα, Πέτρου & Παύλου, Τσίρειο, Μέσα Γειτονιά, Aγ Αθανάσιο, Γερμασογεια και εξασφαλίζει τη διαχρονική διατήρηση και βελτίωση της επένδυσης του οποιουδήποτε αγοραστή.

Σε μια εποχή που οι τιμές των ακινήτων αυξάνονται, ο Όμιλος Δ. Ζαβός, με σοβαρή παρακαταθήκη στην ανάπτυξη της Λεμεσού, καθορίζει μια νέα πορεία στην αγορά και ανοίγει νέες ευκαιρίες απόκτησης προσιτής κατοικίας. Με έργα που εντυπωσιάζουν και τιμές που δελεάζουν, η αγορά κατοικίας προβάλει ξανά ως επιλογή για κάθε νεαρό ζευγάρι και οικογένεια που επιθυμεί να αποκτήσει επιτέλους το πολυπόθητο ιδιόκτητο ακίνητο, μέσω του σχεδίου «Ζήτα Κατοικία».

ΖΗΤΑ εύκολα ΚΑΤΟΙΚΙΑ στις πλέον αναπτυσσόμενες περιοχές της Λεμεσού με το Σχέδιο «Ζήτα Κατοικία» και με την εγγύηση της ποιότητας του Ομίλου Δ. Ζαβός. Μοντέρνες κατοικίες με έμφαση στη λεπτομέρεια, το άριστο κατασκευαστικό αποτέλεσμα και τις δελεαστικές τιμές.

Κάθε αρχή και ΕΥΚΟΛΗ στο δικό σου σπίτι, όπως το ονειρεύτηκες. Σύγχρονα και ευέλικτα σχέδια αγοράς ακινήτου. Με το Σχέδιο «Ζήτα Κατοικία» του Ομίλου Δ. Ζαβός, κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα.

Τη Λεμεσό που μέχρι τώρα θαύμαζες, τώρα μπορείς και να τη ζεις.

Majestic Court

Στην περιοχή Μέσα Γειτονιά της Λεμεσού και στον πυρήνα μιας πολυσύχναστης αστικής γειτονιάς, το Majestic Court, βρίσκεται ιδανικά τοποθετημένο σε ένα ήσυχο, δεντρόφυτο δρόμο. Αρκετά μακριά από τον κεντρικό δρόμο αλλά ταυτόχρονα τόσο κοντά στη ζωή της πόλης. Πολύ κοντά σε σχολεία, υπεραγορές και απαραίτητες ανέσεις.

Property Overview

La Maison Court – Γερμασόγεια

Σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες γειτονιές της πόλης, τη Γερμασόγεια, το La Maison Court είναι αρκετά μακριά από τη φασαρία του πυρήνα της περιοχής, τόσο όσο να εξασφαλίζει γαλήνη και ηρεμία.

Property Overview

Sunset Court

Η ειδυλλιακή του τοποθεσία σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή στην καρδιά της Λεμεσού, καθιστά το Sunset Court, ιδανικό για νεαρά ζευγάρια ή οικογένειες που αναζητούν μια ήσυχη ασφαλή γειτονιά για μικρά παιδιά, αλλά αρκετά κοντά σε όλες τις ανέσεις της πόλης (σχολεία, υπεραγορές, εμπορικό κέντρο).

Property Overview

Bel Air Mansions

Με τις μοναδικές γεωμετρικές γραμμές του εντυπωσιακού άσπρου σε συνδυασμό με το ξύλινο στοιχείο, το Bel Air Mansions είναι ένα μοντέρνο κτίριο διαμερισμάτων στην περιοχή της Γερμασόγειας Λεμεσού.

Property Overview

Arion Court – Πέτρου & Παύλου

Η ειδυλλιακή του τοποθεσία στην καρδιά της Λεμεσού, καθιστά το Arion Court, ιδανικό κοντά σε όλες τις ανέσεις της πόλης, σχολεία, υπεραγορές, τράπεζες, εστιατόρια και το εμπορικό κέντρο Debenham Apollon . Το έργο περιλαμβάνει συνολικά 7 διαμερίσματα, 4 των 2 υπνοδωματίων και 3 των 3 υπνοδωματίων.

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες.

Iris Court - Τσίρειο

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες.

Κάθε αρχή και ΕΥΚΟΛΗ στο δικό σου σπίτι, όπως το ονειρεύτηκες. Σύγχρονα και ευέλικτα σχέδια αγοράς ακινήτου.

Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες

Contact Us