ΖΗΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η επένδυση σε ακίνητα είναι ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους να επενδύσει κάποιος τα χρήματα του. Πόσο μάλλον όταν η επενδυτική σου κίνηση θα σου αποδώσει τη μέγιστη ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ μηνιαία απόδοση.

Ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός, προχωρεί με νέες οικιστικές αναπτύξεις με τη δημιουργία καινοτόμου επενδυτικού πλάνου μέσω του σχεδίου «Ζήτα Επένδυση» που καλύπτει τις πιο σημαντικές περιοχές της Λεμεσού.

Με το σχέδιο αγοράς ακινήτου «Ζήτα Επένδυση», εξασφαλίζεις ένα σταθερό και εγγυημένο εισόδημα κάθε μήνα από τον ίδιο τον Όμιλο Εταιρειών Δ. Ζαβός. Στην εποχή που τα επιτόκια στις Κυπριακές τράπεζες είναι πιο χαμηλά από ποτέ, η απόδοση μέσω του ΣΧΕΔΙΟΥ «Ζήτα Επένδυση», κυμαίνεται μέχρι 4%.

Επένδυσε σε ακίνητο με το ΣΧΕΔΙΟ «Ζήτα Επένδυση» και άφησε τους ειδικούς να αναλάβουν τη διαχείριση και τη φροντίδα του ακινήτου προς όφελος σου.

Επένδυσε έξυπνα και εύκολα και εμπιστεύσου τη μακρόχρονη εμπειρία του Ομίλου Εταιρειών Δ.Ζαβός με το εγγυημένο ΣΧΕΔΙΟ «Ζήτα Επένδυση».

Τη Λεμεσό που μέχρι τώρα θαύμαζες, τώρα μπορείς και να τη ζεις.

Majestic Court

Στην περιοχή Μέσα Γειτονιά της Λεμεσού και στον πυρήνα μιας πολυσύχναστης αστικής γειτονιάς, το Majestic Court, βρίσκεται ιδανικά τοποθετημένο σε ένα ήσυχο, δεντρόφυτο δρόμο. Αρκετά μακριά από τον κεντρικό δρόμο αλλά ταυτόχρονα τόσο κοντά στη ζωή της πόλης. Πολύ κοντά σε σχολεία, υπεραγορές και απαραίτητες ανέσεις.

Property Overview

La Maison Court – Γερμασόγεια

Σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες γειτονιές της πόλης, τη Γερμασόγεια, το La Maison Court είναι αρκετά μακριά από τη φασαρία του πυρήνα της περιοχής, τόσο όσο να εξασφαλίζει γαλήνη και ηρεμία.

Property Overview

Sunset Court

Η ειδυλλιακή του τοποθεσία σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή στην καρδιά της Λεμεσού, καθιστά το Sunset Court, ιδανικό για νεαρά ζευγάρια ή οικογένειες που αναζητούν μια ήσυχη ασφαλή γειτονιά για μικρά παιδιά, αλλά αρκετά κοντά σε όλες τις ανέσεις της πόλης (σχολεία, υπεραγορές, εμπορικό κέντρο).

Property Overview

Bel Air Mansions

Με τις μοναδικές γεωμετρικές γραμμές του εντυπωσιακού άσπρου σε συνδυασμό με το ξύλινο στοιχείο, το Bel Air Mansions είναι ένα μοντέρνο κτίριο διαμερισμάτων στην περιοχή της Γερμασόγειας Λεμεσού.

Property Overview

Arion Court – Πέτρου & Παύλου

Η ειδυλλιακή του τοποθεσία στην καρδιά της Λεμεσού, καθιστά το Arion Court, ιδανικό κοντά σε όλες τις ανέσεις της πόλης, σχολεία, υπεραγορές, τράπεζες, εστιατόρια και το εμπορικό κέντρο Debenham Apollon . Το έργο περιλαμβάνει συνολικά 7 διαμερίσματα, 4 των 2 υπνοδωματίων και 3 των 3 υπνοδωματίων.

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες.

Iris Court - Τσίρειο

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες.

Επένδυσε έξυπνα και εύκολα και εμπιστεύσου τη μακρόχρονη εμπειρία του Ομίλου Εταιρειών Δ.Ζαβός με το εγγυημένο ΣΧΕΔΙΟ «Ζήτα Επένδυση».

Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες

Contact Us